Op het mooie eiland Terschelling verhuren wij, Willem en Frouke Gerrits, een viertal appartementen en een vrijstaand huisje.

Alle accommodaties liggen aan de Hoofdweg 3 te West Terschelling, ong. 2 km. van de boot.

De appartementen zijn gebouwd in een voormalige boerderij, het vrijstaande huisje staat achter op ons erf. Alle accommodaties hebben van de VVV classificatie 4* gekregen.

In alle accommodaties heeft u de beschikking over draadloos internet.

Roken is niet toegestaan.

Honden zijn van harte welkom, er zijn maximaal 2 honden per accommodatie toegestaan. Per hond rekenen wij hiervoor € 15,-, ongeacht de duur van het verblijf.

Rondom de voormalige boerderij is een grote aangelegde tuin, en voldoende ruimte voor uw kinderen om lekker te spelen, met een zandbak, speelhuisje, schommel en trampoline.

In het hoogseizoen verhuren wij per week, van vrijdag tot vrijdag. In het laag, voor en naseizoen verhuren we ook midweken (maandag-vrijdag) en weekenden (vrijdag-maandag). Afwijkende aankomstdagen en verblijfsduur zijn op aanvraag.

Alle accommodaties worden incl. bedlinnen verhuurd. Bij verblijf langer dan een week, kunt u wekelijks op vrijdag schoon beddengoed komen omwisselen.

Handdoeken, keukendoeken en theedoeken kunt u bij ons huren.

In de appartementen is standaard een kinderbedje (met dekentje of dekbedje) en een kinderstoel aanwezig. Een box en badje kunt u ook reserveren.

Oerol 2018 zitten wij al helemaal vol.

Kijkt u op de site voor meer informatie.



Voor meer informatie kunt u altijd kontakt met ons opnemen.


Met vriendelijke groet,

Willem en Frouke Gerrits

Hoofdweg 3

8881 HA  West Terschelling

Tel.nr. 0562-442215 / 06-22803269

info@verhuurgerrits.nl